Lunchmeny
Vecka 21
Dagens: 139 kr
Veckans veg: 139 kr
Veckans fisk: 159 kr
Måndag
Krispigt bakad rapsgris med vårsallat på frissé, rosé, cornichons, kapris & citronmajonnäs
Tisdag
Sejfilé med bränd vårlök, dillstompad färskpotatis & chipotlesmör
Onsdag
Stekt yoghurtmarinerad kyckling på pitabröd med humus, rödlök & Zaátar
Torsdag
Grillad mangomarinerad karré på spetskålsallad, med chimichurrisalsa
Fredag
Oxbringa "Ruben Style" med stekt rågbröd, syrad kål, pepparrotscrème & Emmentalerost
Veckans vegetariska
Rostade rödbetor på Ricotta med sherryvinäger, pistage, dill & olivolja
Veckans fisk
Blåbär- & rosépepparsgravad laxfilé med crème fraiche & dillkokt potatis på rågbröd
Veckans husman
Fråga din servitör