Lunchmeny

Vecka 21

Dagens: 139 kr
Veckans veg: 139 kr
Veckans fisk: 159 kr

Måndag

Krispigt bakad rapsgris med vårsallat på frissé, rosé, cornichons, kapris & citronmajonnäs

Tisdag

Sejfilé med bränd vårlök, dillstompad färskpotatis & chipotlesmör

Onsdag

Stekt yoghurtmarinerad kyckling på pitabröd med humus, rödlök & Zaátar

Torsdag

Grillad mangomarinerad karré på spetskålsallad, med chimichurrisalsa

Fredag

Oxbringa "Ruben Style" med stekt rågbröd, syrad kål, pepparrotscrème & Emmentalerost

Veckans vegetariska

Rostade rödbetor på Ricotta med sherryvinäger, pistage, dill & olivolja

Veckans fisk

Blåbär- & rosépepparsgravad laxfilé med crème fraiche & dillkokt potatis på rågbröd

Veckans husman

Fråga din servitör